חומרים דרושים:
1 ק"ג כרעיים ללא עצמות ועור (פרגיות)
2 כוסות פירורי לחם
1 בצל בינוני, חתוך לקוביות
1 ביצה
2 כפות שום כתוש
1 כף עשבי תיבול (רוזמרין,טימין,בזיליקום)
¾ כוס רוטב צילי מתוק
50 גר' חמאה
הוראות הכנה:
במעבד מזון קוצצים את העוף והביצה
מוסיפים פרורי לחם,בצל,שום ועשבי תיבול
מכינים מהתערובת כדורים בגודל של כדור פינג פונג ומשפדים על שיפוד שטוח 3 כדורים בכל שיפוד
מניחים בגריל קמאדו בחום לא ישיר בטמפרטורה של 190 מעלות והופכים כל 4 דקות עד שהכדורים קשים למגע והטמפרטורה הפנימית הגיע ל 74 מעלות
מחממים את הרוטב צילי עם החמאה בסיר ושופכים על הכדורים
#{price}