חומרים דרושים:

1 ק"ג כרעיים ללא עצמות ועור (פרגיות)

2 כוסות פירורי לחם

1 בצל בינוני, חתוך לקוביות

1 ביצה

2 כפות שום כתוש

1 כף עשבי תיבול (רוזמרין,טימין,בזיליקום)

¾ כוס רוטב צילי מתוק

50 גר' חמאה

 

הוראות הכנה:

 במעבד מזון קוצצים את העוף והביצה

מוסיפים פרורי לחם,בצל,שום ועשבי תיבול

מכינים מהתערובת כדורים בגודל של כדור פינג פונג ומשפדים על שיפוד שטוח 3 כדורים בכל שיפוד

מניחים בגריל קמאדו בחום לא ישיר בטמפרטורה של 190 מעלות והופכים כל 4 דקות עד שהכדורים קשים למגע והטמפרטורה הפנימית הגיע ל 74 מעלות

מחממים את הרוטב צילי עם החמאה בסיר ושופכים על הכדורים

x

#{title}

#{text}

#{price}