זמן הכנה : 25 דקות        זמן בישול : 8 שעות

 

צלעות בקר או שפונדרה נתח הכולל  3-4 עצמות.

מורידים עודפי שומן, את הקרום שתחת העצמות ניתן אך לא חובה להוריד בעזרת סכין מריחה פשוט משחילים תחת הקרום ומושכים ,בד"כ יוצא בחתיכה אחת.

מורחים את הנתח בנדיבות בשמן זית. 

מפזרים מעט מלח גס על הנתח

מכניסים לקמאדו או למעשנת הפלט בטמפרטורה של 105-110 מעלות במשך 3-4 שעות, ואז עוטפים בנייר קצבים לעוד 3-4 שעות.

בגמר הבישול פותחים את הנייר ומעבירים את הנוזל שהצטבר למחבת ומצמצמים עד לקבלת רוטב סמיך

ניתן להוסיף לנוזל רוטב ברביקיו ו פלפל שחור ומלח לפי הצורך.

מפזרים את הרוטב על הנתח המוכן

x

#{title}

#{text}

#{price}